EZ BBX 2 arany – kezdő műanyag gyémántszerszám

EZ BBX 2 arany: Hatékony szerszám, ami rendkívül jó körülményeket biztosít a további csiszolási és polírozási lépések számára pl. Diamond Xpress szerszámokhoz.

A Big Block Xtreme a BB szerszámsorozat folytatása. Fejlett kompozit és gyémánt-technológiájának köszönhetően, a DX szerszámokkal kombinálva, sok esetben alkalmas a teljes fém szerszámsor kiváltására. További nagy előnye, hogy iszapolás nélkül, teljesen szárazon lehet vele márványt, terrazzot és mészkövet polírozni.
Az egységes karcmintájának köszönhetően a BBX 2 arany leegyszerűsíti a fémről műanyagszerszámra történő váltást.

Egységesebb karcminta
A Big Block Xtreme legnagyobb előnye az a finom karcmintázat, amit maga után hagy a padlón. A HTC által kifejlesztett egyedülálló kompozitszerkezet először teszi lehetővé durva gyémántok alkalmazását műanyagkötésű szerszámban.

Big Block Xtreme
Egyedülálló technológia, amely először teszi lehetővé durva gyémántok alkalmazását műanyagkötésű gyémántszerszámban:
– Finomabb csiszolás
– Nagyobb hatékonyság
– Egységesebb karcmintázat
– Gyorsabb csiszolási folyamat
– Kezdőszerszámként használható márványon, terrazzon, mészkövön és akár kemény betonon is.

 

Ez REP sorozat - vizespolírozó szerszámsorozat vizesen csiszolható felületekhez

EZ REP 00 barna: Gránit felületek intenzív karceltávolító, finom csiszoló szerszáma. 60-80 grit.

EZ REP vizespolírozó szerszámsorozat vizesen csiszolható felületekhez, műgyantakötéssel, kemény kövekhez és gránithoz. Az EZchange™ és EZstart™ rendszer összes előnyével.

 

Gép
Bármely HTC gépre, azon kívül bármely egytárcsás, vagy bolygómozgású gépre alkalmazható. Nagy súlyú gépeken rendkívüli hatékonyság érhető el.

Alkalmazás
Természetes kövek, gránit polírozására. Kifelyezetten vizes munkavégzésre ajánlott.

Előnyök
Összetétele révén rendkívül gyorssá teszi a polírozás lépéseit tömör, nagyon kemény felületeken is, hosszú élettartamot és gyors eredményt biztosít. Rendkívül gazdaságos munkavégzést tesz lehetővé.

Élettartam
A szerszám élettartama min. 1500-4500 m² a fokozattól függően. (grániton, megadva 12 db szerszámra)

 

Diamon Xpress™ – sorozat – Márvány & terrazzo padlók szárazcsiszolásához és polírozásához

DX 3 szürke: Használható mindenféle terrazzo, márvány, mészkő vagy akár beton csiszolására. A szerszám nagyon hatékony és rendkívül homogén karcmintázatot hagy maga után.

Diamond Xpress gyémántszerszámok márvány, terrazzo, mészkő és egyéb típusú padlókhoz lettek kifejlesztve. A fejlett kompozit és gyémánt-technológiának köszönhetően a rendszer vízmentes, ezáltal rengeteget spórolhat a kivitelezésen dolgozó állomány létszámán, a szükséges gépparkon és a gépkezelésben. A vizezés elhagyásával a csiszolási folyamat feleannyi idő alatt teljesíthető. Ráadásul a végeredmény is sokal fényesebb lesz.

 

A Diamond Xpress használatával csökken a csiszolási folyamat lépéseinek száma.

A Diamond Xpress-szel a csiszolási lépések száma csökkenthető, a vegyszerhasználaté úgyszintén – hacsaknem teljesen el is lehet hagyni. A HTC Twister karbantartási rendszerrel kombinálva, mostmár lehetséges, hogy egy csepp vegyszer nélkül lehessen ragyogóan fényes padlókat készíteni és fényüket sok-sok éven át meg is őrizni.
Vitathatatlanul egyszerűbb vízmentesen dolgozni, így aztán a gépkezelőnek sem kell feltétlenül csiszolási szakértőnek lenni, kevesebb tapasztalattal is kiválóan el lehet boldogulni.

 

Teljesen száraz eljárás!

– Nem kell iszapolni
– Jobb munkakörnyezet és minimalizált elcsúszásveszély
– Nincs szükség vizesporszívóra
– Gyorsabb kivitelezés
– Könnyebben elérhető tökéletes padlófény
– Azonnal látható hatás
– Magasabb fényesség, kevesebb vegyszerhasználat
– Széles gépskálán használható
– A tevékenységi kör bővítésének egyszerű és költséghatékony módja

A Diamond Xpress szerszámok másik nagy előnye a költségmegtakarításokon túl, hogy egyszeri beszerzésük után az alapesetben betoncsiszolásra szakosodott kivitelező beszállhat természetes kőfelújító projektekbe is. Ráadásul – a többiekkel szemben – ők ezt a DX szerszámok birtokában sármentesen, tisztán és szárazon tehetik meg, ami nem elhanyagolható szempont a padlótulajdonsosok szemében

 

Fenix II – sorozat – Beton és öntött, cementes padlók csiszolásához és polírozásához

Fenix II 3 szürke: Mélycsiszoláshoz használható, nagyon hatékony kezdőszerszám hosszú élettartammal. Durva felületet hagy maga után.

Nagyon flexibilis műgyanta kötésű csiszoló-polírozó teljes sorozatú szerszám-család beton, terrazzo és öntött cementes padlók csiszolására, polírozására, karcmentesítésére.
HTC Superfloor™ készítéséhez kifejezetten ajánlott!

Gép
Bármely HTC gépre, azon kívül bármely egytárcsás, vagy bolygómozgású gépre alkalmazható. Nagy súlyú gépeken rendkívüli hatékonyság érhető el. 125, 160,230,270mm-es méretekben.

Alkalmazás
Alkalmas normál és kemény beton és természetes kövek finomcsiszoló és polírozó munkáira egyaránt. HTC Superfloor™ felületek kiváló, „problémamegoldó” karceltávolító szerszámai.

Előnyök
A
nagyfokú rugalmasságának köszönhetően, szinte „hullámzik” a felületen, felveszi a padló legkisebb egyenetlenségeit és könnyedén kiszedi a padló legkisebb mélyedéseiből is a karcokat, valamint nagyon gyorsan kipolírozza azt. Az egyedülálló megoldásnak köszönhetően rendkívül gyorssá teszi a finomkarc-eltávolítást és a polírozás lépéseit HTC Superfloor™ készítésekor.

Élettartam
A szerszám élettartama min. 400-800 m², C20/25 beton minőség felett.

Teljesen új Fenix-sorozat!
Tökéletesített receptúra és design a még jobb teljesítmény érdekében. A szürkétől egészen a zöldig elérhető. Az új szegmensforma és összetétel biztosítja a cementes öntött padlók esetében korábban esetlegesen előfordult narancsbőr effekt kiküszöbölését. Már rendelhető 5” – 7” – 9” és 11” méretben.

 

EZ FP – sorozat – Végső polírozáshoz, a maximális fényesség érdekében

EZ FP 10 fekete: Polírozás első lépcsője. 100 grit. Karceltávolító finomcsiszoló szerszám kemény és tömör felületeken.

Normál kötésű műgyanta polírozószerszám-család kemény betonokhoz.
Az EZchange™ és EZstart™ rendszer összes előnyével.

Gép
Bármely HTC gépre, azon kívül bármely egytárcsás, vagy bolygómozgású gépre alkalmazható. Nagy súlyú gépeken rendkívüli hatékonyság érhető el.

Alkalmazás
Kemény beton és természetes kövek polírozására. HTC Superfloor™ felületek kiváló karceltávolító szerszámai. Alapvetően száraz munkavégzésre ajánlott, használható vizes polírozásra is.

Előnyök
Összetétele rendkívül gyorssá teszi a polírozás lépéseit tömör, nagyon kemény felületeken is HTC Superfloor™ készítésekor.

Élettartam
A szerszám élettartama min. 400-3500 m² a fokozattól függően. (C 25 betonminőség felett, 12 db szerszámra megadva.)

 

EZ SR – sorozat – Csiszoláshoz és polírozáshoz

SR 3 szürke: Használható mindenféle terrazzo, márvány, mészkő vagy akár beton csiszolására. A szerszám nagyon hatékony és rendkívül homogén karcmintázatot hagy maga után.

A piacon a legkeresettebb és leggazdaságosabb közepes kötésű műgyanta polírszerszám-család.
Az EZchange™ és EZstart™ rendszer összes előnyével.

Gép
Bármely HTC gépre, azon kívül bármely egytárcsás, vagy bolygómozgású gépre alkalmazható. Nagy súlyú gépeken rendkívüli hatékonyság érhető el.

Alkalmazás
A
lkalmas normál és kemény beton és természetes kövek polírozó munkáira egyaránt. HTC Superfloor™ felületek kiváló karceltávolító szerszámai.

Előnyök
Az egyedülálló formulájának köszönhetően rendkívül gazdaságossá teszi a polírozás lépéseit, nem kellően tömörített felületeken is, HTC Superfloor™ készítésekor.

Élettartam
A szerszám élettartama kb. 1.000 m², C16 beton minőség felett, teljes szerszámkészletre megadva.

Új SR szerszám-sorozat!

A továbbfejlesztett, teljesen átalakított receptúra és teljesen új design alapján készülő SR szerszámok megnövekedett teljesítménnyel és 30%-kal hosszabb élettartammal rendelkeznek. Az új SR-ek gyakorlatilag lecserélik és helyettesítik a mai SR és MR szerszámokat. Az eltolt, egymástól távolabb eső szegmensek kifejezetten a csiszolás optimalizálásához készültek. Az új, dúsított receptúra jelentősen növeli a csiszolási hatékonyságot, ráadásul hosszabb élettartamot is eredményez.

Az új SR-sorozat 6 szerszámból áll, melyek kimondottan HTC Superfloor™ készítéséhez lettek kifejlesztve.

– legutolsó műanyag-szerszám technológia,
– az előző SR és MR szerszámokat cserélik le,
– egyszerűsítik a csiszolást,
– növelik a csiszolási hatékonyságot,
– vizes és száraz csiszolásra egyaránt használhatók.

Lépjen velünk kapcsolatba és üzenjen Nekünk!

Kollégáink 24 órán belül válaszolnak Önnek!

Vagy instant válaszért keresse kollégáinkat bizalommal! 

Nagyari Tibor - Technológus

Telefon: +36-70/469-93-55

Email: nagyari.tibor@epo-trend.hu

Mixtay Ákos -  Üzletkötő/Észak - Magyarország

Telefon: +36-30/440-13-49

Email: mixtay.akos@epo-trend.hu

Brachna Mihály - Üzletkötő/ Alföld

Telefon: +36-30/979-87-26

Email: brachna.mihaly@epo-trend.hu

Epo-trend Kft.

Székhely: 6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

Tel. +36-62/244-726

© 2020 by Tóth Enikő

Epo-trend Kft. - Csiszolt beton  padló, ipari padló felújítás, esztétika, karbantartás mester fokon HTC csiszológépekkel.