EZgrind™ – sorozat – Szélek csiszolásához és polírozásához

EZgrind™ 130 szürke 40: Rendkívül hatékony szerszám, ha a felület kifejezetten egyenetlen és ki kell egyenlíteni azt vagy extrém mértékű eltávolításra van szükség. Ugyanakkor nagyon finom kezdőcsiszolás, finomabb karcokat eredményez melyeket könnyebb eltávolítani a további lépésekben.

Beton és természetes kő felületekhez szélcsiszoló szerszámcsalád a durvacsiszolástól egészen a polírozásig. Száraz vagy vizes csiszoláshoz is használható. Alkalmasak természetes kő, terrazzo és beton csiszolására, polírozására is.

Gép
HTC Typhoon szélcsiszolókra vagy bármely 600-3500 ford/perc tartományban szabályozható szélcsiszológépre, Ø125mm, tépőzáras felfogatással.

Alkalmazás
Az EZgrind szerszámcsalád normál, kemény beton vagy puhább természetes kő felületeken nagy hatékonyságú mély és finomító csiszolásokra használható szerszámcsalád a szélek és lépcsők kicsiszolásához. Száraz csiszolásra ajánlott, azonban vizesen is alkalmazható.

Előnyök
A fémkötésű csiszolótányér típusú szerszámokkal ellentétben nem mar bele a felületbe, ezzel megkönnyíti és jelentősen meg is gyorsítja a munkát.

A HTC EZgrind™ szerszámok alkalmasak természetes kő, terrazzo és beton csiszolására a nehezen elérhető széleken. Száraz vagy vizes csiszoláshoz is használhatóak.

– A legfőbb szélcsiszoló-szerszámok a kemény burkolatok eltávolításától egészen a finom-polírozásig
– Száraz vagy vizes csiszoláshoz is használhatóak
– Hosszú élettartam és kiemelkedő hatékonyság

 

Csiszolótányérok – beton, természetes kő és terrazzo padlók durvacsiszolásához, polírozásához

T-Rex™ csiszolótányérok
A T-Rex™ -et burkolat-eltávolításra és nem hagyományos csiszolásra tervezték. Rendkívül hatékonyak bontásban és még a legmakacsabb burkolatokat is felszedik: festéket, lakkot, akrilt, műgyantát, ragasztómaradványokat és esztrichet. 95 mm, 125 mm és 180 mm méretben rendelhetőek.

Lépjen velünk kapcsolatba és üzenjen Nekünk!

Kollégáink 24 órán belül válaszolnak Önnek!

Vagy instant válaszért keresse kollégáinkat bizalommal! 

Nagyari Tibor - Technológus

Telefon: +36-70/469-93-55

Email: nagyari.tibor@epo-trend.hu

Mixtay Ákos -  Üzletkötő/Észak - Magyarország

Telefon: +36-30/440-13-49

Email: mixtay.akos@epo-trend.hu

Brachna Mihály - Üzletkötő/ Alföld

Telefon: +36-30/979-87-26

Email: brachna.mihaly@epo-trend.hu

Epo-trend Kft.

Székhely: 6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

Tel. +36-62/244-726

© 2020 by Tóth Enikő

Epo-trend Kft. - Csiszolt beton  padló, ipari padló felújítás, esztétika, karbantartás mester fokon HTC csiszológépekkel.