Betonjavítás

HC-533

A HC-533 egy olyan polimer additív, amelyet cementbázisú ragasztókhoz, glettanyagokhoz adagolva és alapozóként használva egy kiváló rés, repedés és kitörésjavító anyag jön létre. A legtöbb (nem minden) ide sorolható anyag végszilárdságát, bedolgozhatóságát, tapadását javítja, időjárásállóvá, csiszolhatóvá, illetve polírozhatóvá teszi azokat. 
A mélycsiszolás után észlelhető hibák javítására többféle glett-anyag használható HC-533 hozzáadásával. Nedvszívó felületek esetén alapozóként vízzel hígítva ecsettel, hengerrel, kefével hordható fel.  

Technikai adatlap

Sealboss Quickfix 6500

A QUICKFIX 6500 egy kétkomponensű, alacsony viszkozitású, flexibilis, 100%-ban szilárdanyagot tartalmazó, belső alkalmazású repedésjavító és tömítő betonra, mely izocianát és poliurea műgyanta keverékéből származtatott vegyület.  
28 napnál fiatalabb beton esetén ideiglenes hézagtömítést kell alkalmazni! 
Felhasználási területek 
Ez az önterülő anyag kifejezetten belső használatra, vízszintes felületekre lett tervezve, melyek lassabb kötési időt igényelnek. Használható hézagtömítések gyors kivitelezéséhez és akár vegyszerszóróval is felvihető, ez esetben membránként (rugalmas bevonatként) viselkedik a felületeken. Behatol a repedések kitöréseibe és megakadályozza a víz beszivárgását, valamint az aljzat károsodását. Nagyszerű karbantartási megoldás, mely záró réteget képez a legtöbb folyadékkal és szennyező anyaggal szemben. A korona síkba vágása után sima felület keletkezik, mely megakadályozza a szélletöréseket, meghosszabbítja a beton élettartamát és csökkenti annak karbantartási költségeit.  

Technikai adatlap

HT PE65

A Hi-Tech PE65 egy csúcstechnológián alapuló, jólterülő, foltmentes, 100% szilárdanyag tartalmú, két komponensű, 1:1 arányú, Polyurea Elastomer hézagkitöltő. Alacsony és közepes hőtágulási ciklusú betonokhoz tervezve. Gyorsan és egyenletesen szilárdul meg -1 – 54°C-os alkalmazás során (Freezer Blend elérhető). A termék 3 perc alatt megszárad. 1 óra elteltével újra átadható a gyalogos és a jármű forgalom számára. 

Technikai adatlap

Sealboss Quickfix 6060

A QUICKFIX 6060 korszerű, poliuretán szerkezetű, gyorsan szilárduló, nagy szilárdságú, nagyon alacsony viszkozitású javítóanyag. A termék két komponens 1:1 térfogatarányú keveréke, 100%-ig szilárd rendszer. 100%-ban oldószermentes és nem tartalmaz illékony szerves vegyületet. Az anyag tervezésekor a cél betonfelületek kitöréseinek és repedéseinek javítása, sérült dilatációs hézagok hatékony és gyors újraépítése volt. 
Felhasználási területek 
A tipikus javító alkalmazásokra jó példa raktárak padlókitörései és lejtős közlekedési felületek, ahol acélkerekek, kemény poliuretán kerekek miatti sérülések és más, feszültséget okozó körülmények mindennaposak. A 6060 QuickFix erős ragasztóanyag is, sérült lapok ragasztásához. A termék nagyon jól tapad önmagához (nedves a szárazon). A QuickFix 6060 gyors betonjavítót ne használja hőtágulásnak kitett területeken. Mozgó hézagokhoz flexibilis poliureára van szükség, ld. QuickFix 6500 rugalmas hézagkitöltőnket. 

Technikai adatlap

HT SPALL TX3

A Hi-Tech TX3 egy gyorskötésű, nagy szilárdságú alacsony viszkozitású betonjavító termék, amellyel javítható a töredezett és megrepedt beton és kitölthetők a betonpadló lyukacsai és kisebb felületi sérülései a polírozás előtt. Ez a két részből álló, 1:1 rendszerű 100%-ban szilárdanyag használható még sérült hézagkitöltők, beton és padló alatti üregek, illetve repedések strukturális újraépítéséhez és javításához is. 
A HT Spall-TX3 kiterjesztett fazékidővel rendelkezik a több időt igénylő nagyobb munkálatokhoz, főleg a polírozás előtti hézagkitöltésekhez. 

Technikai adatlap

FILLER I.

A FILLER egy puha, flexibilis polimer cement, amely por és folyadék alkotóelemből áll. Az alkotóelemeket közvetlenül felhasználás előtt kell összekeverni úgy, hogy tixotróp hézagkitöltő konzisztencia jöjjön létre. Alternatívaként egy vastagabb bevonat is lerakható, ha szükséges. A felvitt réteg alulról „lélegző”, felülről szigetelő, lezáró.  
Felhasználási területek 
A FILLER használható mind kültéri, mind beltéri betonon 0,5 – 3 mm-es pórusok kitöltésére. Alapozó töltőanyagként használható öntött anyagokhoz, repedésjavításhoz és póruszáráshoz. Egyenetlen betonpadló-felületek 0 – 1mm közötti kiöntéséhez, beton póruskitöltéséhez, repedés-áthidaló bevonatokhoz és repedésekhez. 

Technikai adatlap

Sealboss Quickfix 6500 HM

A QUICKFIX 6500 HM egy kétkomponensű, alacsony viszkozitású, 100%-ban szilárdanyagot tartalmazó, flexibilis poliurea elasztomer késleltetett fazékidővel. Jól működik kedvezőtlen hőmérsékleti körülmények között. Alkalmazható -28 ° C-tól 54 ° C-ig. A tapadásmentes idő 5 és 15 perc között van a hőmérséklet függvényében. Ez lehetővé teszi, hogy az alkalmazás helyét már egy órával az alkalmazás után átadjuk a jármű és a gyalogos forgalomnak. A napfénynek való kitettség (UV) elszíneződést okozhat, azonban a fizikai tulajdonságokat lényegében nem befolyásolják. 

Technikai adatlap

HT PE85

A Hi-Tech PE85 MI új formulája egy csúcstechnológián alapuló, nedvességre érzéketlen, önterülő, foltmentes, 100% szilárd, kétkomponensű, 1:1 arányú, polikarbamid elasztomer hézag- és repedéskitöltő. Alacsony és közepes hőtágulási ciklusú betonokhoz tervezve. Gyorsan és egyenletesen szilárdul meg -1 – 54°C-os alkalmazás során (Freezer Blend elérhető). A termék 4 perc alatt megszárad. 1 óra elteltével újra megnyitható a gyalogos és a jármű forgalom számára. 

Technikai adatlap

VIP Quick Prime 1k-PU

A Quick Prime 1K-PU universal egykomponensű, oldószeres poliuretán alapozó. A PU alapozó a felvitel után vékony rétegben szilárdul meg, az oldószer elpárolgását követően, és a levegő páratartalmának, illetve beton esetében az aljzat nedvességének megkötésével térhálósodik. Ezáltal rendkívüli kopásállóságú és nagy ütésszilárdságú filmréteg jön létre. Felhasználható kiegyenlítő habarcs és kaparókeverék készítéséhez, valamint felületek előkezelésére is (kötő hídréteg képzésére) többrétegű bevonásos rendszerekhez. A Quick Prime 1K-PU universal a fémek felületén időleges korrózióvédő réteget alkot, betonfelületeken pedig szilárdító rétegként viselkedik. 

Technikai adatlap

HT SPALL FX2

A Hi-Tech FX2 egy gyorsan kötő, nagy szilárdságú, ultra alacsony viszkozitású, uretán javítótermék. Ezt a két részből álló, 100% szilárdanyag-tartalommal rendelkező 1:1 arányú rendszert a sérült hézagkitöltők, törött betonfelületek gyors kijavítására, illetve a targoncák, acélkerekű kocsik stb. által megrongált raktárpadlók helyrehozására tervezték. Kiterjesztett fazékidővel rendelkezik a több időt igénylő nagyobb munkálatokhoz. 

Technikai adatlap

Lépjen velünk kapcsolatba és üzenjen Nekünk!

Kollégáink 24 órán belül válaszolnak Önnek!

Vagy instant válaszért keresse kollégáinkat bizalommal! 

Nagyari Tibor - Technológus

Telefon: +36-70/469-93-55

Email: nagyari.tibor@epo-trend.hu

Mixtay Ákos -  Üzletkötő/Észak - Magyarország

Telefon: +36-30/440-13-49

Email: mixtay.akos@epo-trend.hu

Brachna Mihály - Üzletkötő/ Alföld

Telefon: +36-30/979-87-26

Email: brachna.mihaly@epo-trend.hu

Epo-trend Kft.

Székhely: 6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

Tel. +36-62/244-726

© 2020 by Tóth Enikő

Epo-trend Kft. - Csiszolt beton  padló, ipari padló felújítás, esztétika, karbantartás mester fokon HTC csiszológépekkel.