Impregnáló és lezáró

anyagok

Stain protection Solvent

A Stain Protection Solvent egy oldószeres, szilán és sziloxán-bázisú szer, padlók impregnálásához és lezárásához. A termékkel kezelt felületek kivételesen magas víz és olaj beívódás elleni védelmet biztosítanak. 
Használható minden természetes kő, beton és terrazzo padlón. A kezelt felület savakkal szembeni foltérzékenysége csökkenni fog, de teljesen nem lesz kiküszöbölhető. Víz és olajállóság kialakulása a kezelés után 2-3 órával elkezdődik és 24-48 óra elteltével alakul ki teljesen. A kezelt területek az alkalmazás után 6 órával járhatóak (+23 Co-on). 

Technikai adatlap

PAJZS-5

A Pajzs-5 átitatja a beton felületét, szilárdítja és tömíti a felület pórusait, javítja csiszolhatóságát és polírozhatóságát. Víztaszító, könnyen tisztítható, anti-moha hatású. A kezelt felület jobban ellenáll a foltoknak, mint az üzemanyag és az olaj. 

Technikai adatlap

ASTRO

A kristályosító folyadék módosítja a kezelt felület molekuláris szerkezetét, mivel a kristályosító reakcióba lép a felület mészkőanyagával. A reakciót a felületet felmelegítő acélgyapjú korong által keltett hő indítja be és tartja folyamatban. A kezelt felületen egy vékony, de rendkívül kemény fémezett sókból álló bevonatot képez, alacsony fényvisszaverő képességgel és erős izotrópikus optikai hatással; mindez együttesen csillogó és fényes hatást kölcsönöz a kristályosított kő felületnek. 

Technikai adatlap

Stain Protection Pore Primer

A Stain Protection Pore Primer vízbázisú, polimeres pórustömítő alapozó, amely erős víz- és olajtaszító felületet eredményez. Az alapozó hatékonysága az adott anyag tulajdonságaitól és a felület nedvszívóképességétől függ. A szennyeződés elleni védelem mértéke az anyagtól és a felületi kezeléstől függően változhat. A vízfelvevő képesség jelentősen csökken, de a páradiffúziót csupán kis mértékben befolyásolja. Az aktív alkotóelemek ellenállnak az ultraibolya-sugárzásnak – a felület idővel nem sárgul. 
Alkalmazási terület 
A Stain Protection Pore Primer mindenféle természetes kő, beton, cementhabarcs termék és terazzo fal és padló felületen alkalmazható. 

Technikai adatlap

Ultralit Gloss

Az Ultralit GLOSS egy lítium-alapú, magasfényű, folt- és kopásálló beton impregnálóanyag hónolt és polírozott betonfelületek ragyogásának, keménységének és kémiai ellenállásának javítására. A terméknek kettős hatása van: A lítium-szilikátok a betonba szivárognak és megkeményítik azt. Ezzel egy időben a polimer összetevők egy vékony védőréteget képeznek, amely légáteresztő, sűrű, nem enged el és nem hámlik le. Az ULTRALIT GLOSS fokozza a természetes és öntött kő, az integráltan vagy utólag színezett, vagy savval kezelt dekoratív beton színintenzitását. Ezen kívül csökkenti a nemkívánatos növények és ásványi anyagok elterjedését, így fényesebbé és szebbé teszi a kezelt felületeket. 

Technikai adatlap

Stain Protection Aqua

A Stain Protection Aqua egy vízben oldott, szilán és sziloxán-bázisú szer, padlók impregnálásához és lezárásához. A termékkel kezelt felületek kivételesen magas víz és olaj beívódás elleni védelmet biztosítanak. 
Használható minden természetes kő, beton és terrazzo padlón. A kezelt felület savakkal szembeni foltérzékenysége csökkenni fog, de teljesen nem lesz kiküszöbölhető. Víz és olajállóság kialakulása a kezelés után 2-3 órával elkezdődik és 24-48 óra elteltével alakul ki teljesen. A kezelt területek az alkalmazás után 6 órával járhatóak (+23 Co-on). 

Technikai adatlap

MPC

Ugyanazokból az összetevőkből áll, mint amit gyári körülmények között is alkalmaznak a márványfelületek végső kezelésénél. Az MPC paszta nem mar, csúszásmentes felületet biztosít hosszabb karbantartási periódusokkal. 
Felhasználási területek 
Az MPC paszta természetes mésztartalmú kőpadlók polírozására használható (mészkő, márvány, limestone). 

Technikai adatlap

Gránit spray + Por

A kétkomponensű gránitpolírozó Gránit Spray-ből és Gránit Porból áll. A Gránit Spray egy fehér folyadék, amit karbantartó - polírozószerként lehet alkalmazni sötét márványon és grániton. A Gránit Porral együtt kell használni. 
Alkalmazás 
A felület tiszta és száraz legyen. Vegyen 30 gr Gránit Port, adjon hozzá 30 gr Gránit Spray-t és dolgozza bele a felületbe. Standard súrológépet használjon (150/300 ford/perc) és rozsdamentes acélgyapjú vagy inox pad-et, amíg az összes por el nem tűnik. Ehhez mintegy 2-4 perc/m² időre van szükség. A gránitspray önmagában kiváló pórustöltő, lezáró anyag kerámia burkolatok felújítására. 

Technikai adatlap

RADCON Formula #7

A Radcon Formula #7 biokémiailag modifikált szilikát oldat, mely hosszú távú vízzáróságot és tartósságot biztosít beton felületeken. Behatol a betonba, ahol reakcióba lép a szabad kalciummal és vízzel és kalcium szilikát zselét alkot a repedésekben, pórusokban és hajszálerekben. A zselé felszín alatti akadályt képez, mely meggátolja a víz, illetve szennyeződések – mint pl. klorid ionok – behatolását. Lezárja a meglévő, szivárgó (statikus) repedéseket 2 mm szélességig. A kezelés után keletkező 1 mm alatti repedések sem engednek át semmilyen szivárgást a betonlemezen keresztül. A szerkezetben az anyag vízzel kapcsolatba kerülve ismét reaktívvá válik, így a jövőben megjelenő hajszálrepedéseket „begyógyítja”, megakadályozva, hogy egyre nagyobb méretű repedések jöjjenek létre.  

Technikai adatlap

Lépjen velünk kapcsolatba és üzenjen Nekünk!

Kollégáink 24 órán belül válaszolnak Önnek!

Vagy instant válaszért keresse kollégáinkat bizalommal! 

Nagyari Tibor - Technológus

Telefon: +36-70/469-93-55

Email: nagyari.tibor@epo-trend.hu

Mixtay Ákos -  Üzletkötő/Észak - Magyarország

Telefon: +36-30/440-13-49

Email: mixtay.akos@epo-trend.hu

Brachna Mihály - Üzletkötő/ Alföld

Telefon: +36-30/979-87-26

Email: brachna.mihaly@epo-trend.hu

Epo-trend Kft.

Székhely: 6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

Tel. +36-62/244-726

© 2020 by Tóth Enikő

Epo-trend Kft. - Csiszolt beton  padló, ipari padló felújítás, esztétika, karbantartás mester fokon HTC csiszológépekkel.