Tisztítás, Ápolás

3 DW

A 3DW vizes bemosó többféle szilán-szilokszánból és lítium-szilikátból tevődik össze. Használható bármilyen természetes kő, márvány, cementkötésű terrazzo és polírozott beton fényességének növelésére. A 3DW a polírozott felületek hosszú élettertamának a biztosítéka. 
Póruszáró, tömörítő és keményítő hatású. A 3DW-vel kezelt padlót sokkal könnyebb takarítani és tovább lehet fényesen tartani. 
Anyaghasználat: Használat előtt alaposan rázza fel. Hígítsa vízzel: 1:100 arányban és tegye a takarítógép tartályába. A felület minőségének megfelelő Twister pad használatával kezdje meg a tisztítást. 
Kiszerelés 
5 literes kannában. 

Technikai adatlap

Ultralite Clean

Az ULTRALIT CLEAN hatékonyan eltávolítja az általános szennyeződéseket, valamint a zsírt és az olajat, amelyek mindennaposak a gépjármű- és a fémipar műhelyeiben és garázsaiban, illetve bármilyen ipari padlózaton. Manuálisan és mechanikusan alkalmazva az Ultralit Clean kiváló retikulációs tulajdonságokkal rendelkezik és alacsony a habzása is. Az Ultralit Clean foszfát-, klór-, komplexképző anyag és szilikon-mentes, ezért megfelel a környezetvédelmi szabványoknak. Alacsony aktív lítiumtartalma miatt folyamatosan edzi és pormentesíti a padlózatot. 
Nem alkalmas linóleum- vagy gumipadlózaton történő használatra. 

Technikai adatlap

ECOSOL

Az ECOSOL egy univerzális felhasználású, rendkívül erős zsíroldószer, amely természetes alapanyagokból készült, nem tartalmaz benzin alapú hígítókat, foszfátokat. Magas illatosító hatással rendelkezik, használat után friss, kellemes illatot hagy a térben. Semleges hatású, így nem roncsolja a kezelt felületeket. 

Technikai adatlap

BIFAST

A BIFAST gyorsan és hatásosan távolítja el a megkeményedett olaj, zsír, kenőzsír és környezeti szennyeződésekből származó foltokat. Nagy mennyiségű aktív elemet tartalmaz, könnyen bomlik elemeire ezért használat előtt alaposan felrázandó. 

Technikai adatlap

HTC Twister Floor Conditioner

A Floor Conditioner egy természetes szappan, melyet kifejezetten beton és kőpadlók tisztítására és kezelésére fejlesztettek ki. A bekevert oldat pH-értéke 7,8. Az oldat védőbevonatot képez a felületen, mely megkönnyíti a későbbi karbantartást. 
Használható minden olyan beton és kőpadlón, amely tolerálja a vizet. 
Anyaghasználat: Napi karbantartáshoz hígítsa 1:400 arányban vízzel. 
Kiszerelés 
5 literes kannában. 

Technikai adatlap

Ultralite Brillant

Az ULTRALIT BRILLIANT felületaktív, fékezett habzású tisztítószer automata súrológéppel tisztított felületek karbantartásához. Használatával száraz, csíkmentes, fényes és csúszásmentes védőréteget hozunk létre a felületen, amely vízzáróvá válik, ezáltal jobban ellenáll a szennyeződéseknek, könnyebben tisztítható. Az ULTRA BRILLIANT rendszeres, automata súrológéppel történő felhordása biztosítja, hogy a felületet ápoló-védő összetevőket pótoljuk, frissítsük, valamint megakadályozza az anyag felhalmozódását a felületen. 

Technikai adatlap

EUStrip

Az EUSTRIP magas koncentráltságú, gyorsan ható viaszoldószer, melyet súrológép használata nélkül, akár kézi tisztításnál is használhatunk. Az EUSTRIP eltávolítja a lerakódott viaszt, a legvastagabb megkeményedett szigetelő anyagot is, a kezelt padlózatot tökéletesen tisztán hagyja a viaszmentesítés után. Utólagos öblítésre nincs is szükség. Az EUSTRIP hatásosan távolítja el a poliuretán és akril alapú, szemi-permanens szigetelő anyagokat, valamint kiváló száraz viasztalanításhoz is. 

Technikai adatlap

ANTIFOAM

Minden takarítási műveletnél, ahol a habképződés nem kívánatos. 
Alkalmazás 
Az Antifoam hatékonyan működik már nagyon alacsony dózisban: 10-30 gr. minden 10 liter vízhez/tisztítószerhez. Öntse a keveréket a gép tisztítószertartályába. 
Kiszerelés 
1 literes flakonban. 

Technikai adatlap

Lépjen velünk kapcsolatba és üzenjen Nekünk!

Kollégáink 24 órán belül válaszolnak Önnek!

Vagy instant válaszért keresse kollégáinkat bizalommal! 

Nagyari Tibor - Technológus

Telefon: +36-70/469-93-55

Email: nagyari.tibor@epo-trend.hu

Mixtay Ákos -  Üzletkötő/Észak - Magyarország

Telefon: +36-30/440-13-49

Email: mixtay.akos@epo-trend.hu

Brachna Mihály - Üzletkötő/ Alföld

Telefon: +36-30/979-87-26

Email: brachna.mihaly@epo-trend.hu

Epo-trend Kft.

Székhely: 6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

Tel. +36-62/244-726

© 2020 by Tóth Enikő

Epo-trend Kft. - Csiszolt beton  padló, ipari padló felújítás, esztétika, karbantartás mester fokon HTC csiszológépekkel.