Tömörítő Anyagok

Betonkeményítő

A Betonkeményítő egy utókezelő folyadék betonfelületek és vasbeton szerkezetek keménységének mélységben történő növelésére, a felületi porlódás megszüntetésére, vízben oldott káros anyagok felvételének csökkentésére szolgál. Kifejezetten puha, mállékony, porózus felületek feljavítására.  
A Betonkeményítő nem egy filmképző vegyszer. Önmagában, külön felületkezelés nélkül nem fog optimális víz, olaj vagy kémiai ellenállóságot biztosítani a padló számára. 
Kiadósság: 1 – 3 dl / m2 

Technikai adatlap

Ultralit Hard Standard

Az ULTRALIT HARD STANDARD egy vízalapú lítiumos tömörítőanyag újonnan készült vagy már létező betonpadlózatok tömörítésére, keményítésére és pormentessé tételére. A termék aktív lítiumtartalma kémiai reakcióba lép a beton összetevőivel és oldhatatlan Kalcium-szilikát-hidrátot (CSH) képez, amely növeli a felület keménységét, csökkenti a porlódást és megkönnyíti a padlózat karbantartását. Mivel a szilikát-beton kémiai reakció a beton felső rétegeinek belsejében megy végbe, az ULTRALIT HARD STANDARD védelme sokkal hosszan tartóbb, mint az általános felületi bevonatoké és lezáróanyagoké (nem pereg le, nem enged el, és nincs rá hatással a nedvesség). 

Technikai adatlap

3D Multi-Level tömörítő

A 3D kifejezetten puhább betonokhoz lett kifejlesztve. Magasabb szárazanyag-tartalommal bír, ami a beton 3 szintjébe ivódik be, hogy a lehető legjobb teljesítményt produkálja. Használható a színezés tetején is vagy polírozott padlón is.   Magasabb szárazanyag-tartalma miatt használható filmképzőként, hogy egy kevésbé kipolírozott padlón magasabb fényt lehessen produkálni. Mély beivódása révén a 3D Multi-Level tömörítő javítja a felület kopás és időjárással szembeni ellenállóságát. UV stabilizátort tartalmaz a szín kifakulásának megakadályozására. 
Kiadósság: 0,5 – 2 dl / m2 

Technikai adatlap

Ultralit Hard Eco

Az ULTRALIT HARD ECO egy vízalapú lítiumos tömörítőanyag újonnan készült vagy már létező betonpadlózatok tömörítésére, keményítésére és pormentessé tételére. A termék aktív lítiumtartalma kémiai reakcióba lép a beton összetevőivel és oldhatatlan Kalcium-szilikát-hidrátot (CSH) képez, amely növeli a felület keménységét, csökkenti a porlódást és megkönnyíti a padlózat karbantartását. Mivel a szilikát-beton kémiai reakció a beton felső rétegeinek belsejében megy végbe, az ULTRALIT HARD ECO védelme sokkal hosszan tartóbb, mint az általános felületi bevonatoké és lezáróanyagoké (nem pereg le, nem enged el, és nincs rá hatással a nedvesség). 

Technikai adatlap

Lépjen velünk kapcsolatba és üzenjen Nekünk!

Kollégáink 24 órán belül válaszolnak Önnek!

Vagy instant válaszért keresse kollégáinkat bizalommal! 

Nagyari Tibor - Technológus

Telefon: +36-70/469-93-55

Email: nagyari.tibor@epo-trend.hu

Mixtay Ákos -  Üzletkötő/Észak - Magyarország

Telefon: +36-30/440-13-49

Email: mixtay.akos@epo-trend.hu

Brachna Mihály - Üzletkötő/ Alföld

Telefon: +36-30/979-87-26

Email: brachna.mihaly@epo-trend.hu

Epo-trend Kft.

Székhely: 6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

Tel. +36-62/244-726

© 2020 by Tóth Enikő

Epo-trend Kft. - Csiszolt beton  padló, ipari padló felújítás, esztétika, karbantartás mester fokon HTC csiszológépekkel.