Technológia oktatása, minta csiszolási lehetőség

Az Epo-Trend Kft. rendszeresen, igény szerint, akár havonta több alkalommal is, szervez bemutatókat telephelyén a csiszolt-polírozott betonkialakítások és a gyémánt-technológiai megoldások iránt érdeklődő kivitelezők, építészek és tervezők számára. Erre önálló, elkülönített oktató helyiség áll rendelkezésre, ahol kényelmes és modern körülmények között sajátíthatják el a tudást az érdeklődők.

 

Az Akadémia során a résztvevők az elméleti tájékoztatás után minden kérdést kimerítő, gyakorlati bemutatóval egybekötött, képzésben részesülnek, ahol megismerhetik a jövő padlóját, feltehetik kérdéseiket és a gépeket, szerszámokat működés közben is kipróbálhatják az Epo-trend saját minta csiszolásra alkalmas részlegén.

Éljen a lehetőségeinkkel!

Az oktatás regisztráció alapján működik. Kérem regisztráljon és mi értesítjük a legközelebbi Akadémia időpontjáról.

After Sales  szolgáltatás  nyújtása, szerviz,  saját raktárkészlet

Az Epo-trend Kft telephelyének területén található egy több mint 400m²-t magába foglaló csarnok, ahol a cég raktára, valamint gépszervize kap helyet. Cégünk nem csak gépforgalmazással foglalkozik, de segítséget nyújt annak használatának elsajátításában, valamint a teljes körű garanciális, illetve garancián kívüli javításáról is gondoskodik. Meghibásodás esetén szervizes kollégáink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére napra kész megoldásokkal és szakmai tanácsadással.

Piacvezető padló  megoldások,  technológiák, gépek  és eszközök  forgalmazása

Padlócsiszoló gépek teljes választékaA HTC padlócsiszológépeit több ezer vásárló értékelte a világ minden tájáról. A csiszológépek az Ön igényeitől függően többféle méretben és változatban kaphatók. Mint a padlócsiszoló berendezések vezető gyártója és szállítója, a padlócsiszoló gépek legnagyobb kínálata található meg nálunk. Padlócsiszolóink mindent lefednek, a szélek csiszolásától a hatalmas, ezer négyzetméter nagyságú területek csiszolásáig. A gépek ugyanolyan hatékonyak a padló előkészítésében, mint a padló polírozásakor. A HTC por elszívóival és gyémánt szerszámaival kombinálva komplett rendszert kínálunk, amely garantálja, a legjobb eredményt és költséghatékonyságot. /HTC Sweden AB/

Modern, egyedi és  környezetbarát  padló karbantartási  technológia  forgalmazása

Az Eko-trend márkanév az Epo-trend Kft külön, a padló karbantartással és a hozzá kapcsolódó technológiákkal és eszközökkel foglalkozó szakágának megnevezése.

Egy külön álló brand, melynek küldetése a Padló karbantartás fontosságának megismertetése, illetve annak felismerése, hogy a környezettudatosság, a hatékonyság és gazdaságosság a mai piac elengedhetetlen követelményei egy fenntartható gazdaság működése érdekében. Tudj meg többet itt: www.eko-trend.hu

Professzionális Értékesítő/Szaktanácsadó csapat

Értékesítőink az Epo-trend Kft. mára több mint 200 partnerével együtt hivatott gyönyörű padlózatot varázsolni minden Padló Tulajdonos számára, akik élvezni szeretnék a HTC Superfloor nyújtotta tartós, gazdaságos, biztonságos és esztétikus felület előnyeit, amely szorosan kötődik a fenntarthatóság és a környezettudatosság elveihez. Feladatuk a hálózat folyamatos kiépítése, növelése, annak érdekében, hogy a magyar piac minden részvevője részesedjen a legmodernebb betoncsiszolási technológiák nyújtotta értékekből.

Lépjen velünk kapcsolatba és üzenjen Nekünk!

Kollégáink 24 órán belül válaszolnak Önnek!

Vagy instant válaszért keresse kollégáinkat bizalommal! 

Nagyari Tibor - Technológus

Telefon: +36-70/469-93-55

Email: nagyari.tibor@epo-trend.hu

Mixtay Ákos -  Üzletkötő/Észak - Magyarország

Telefon: +36-30/440-13-49

Email: mixtay.akos@epo-trend.hu

Brachna Mihály - Üzletkötő/ Alföld

Telefon: +36-30/979-87-26

Email: brachna.mihaly@epo-trend.hu

Epo-trend Kft.

Székhely: 6800, Hódmezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

Tel. +36-62/244-726

© 2020 by Tóth Enikő

Epo-trend Kft. - Csiszolt beton  padló, ipari padló felújítás, esztétika, karbantartás mester fokon HTC csiszológépekkel.